Biletul zilei la pariuri: Ponturile de astăzi

Biletul zilei la pariuri: Ponturile de astăzi

SpotMedia.ro vă prezintă biletul zilei la pariuri, în care am ales o partidă de fotbal interesantă din Liga 1, dar și jocul României cu Kazahstan de la Campionatul Mondial de handbal feminin.

Ponturile sunt următoarele:

România - Kazahstan, Peste 34,5 goluri marcate de România @ 1.69

România își dispută al doilea meci din Spania de la Campionatul Mondial, după victoria clară de la debut, de vineri seara, cu Iran, scor 39-11. Pare să fie din nou o victorie facilă a fetelor noastre, antrenate de Adi Vasile, care se pregătesc de întâlnirea de marți cu Norvegia, un mare duel al acestei prime faze ale grupelor de la CM. În ultima ediție am ieșit pe locul 12, iar acum nu ne putem baza pe Cristina Neagu, retrasă temporar de la prima reprezentativă.

CM 2015 Grupa D: Kazahstan - România

FCSB - UTA Arad 1 @ 1.75

ADVERTISING

FCSB trebuie din nou să se apropie de liderul CFR Cluj, care a câștigat sâmbătă la Chindia cu 1-0, după un gol victorios discutabil, dar e cert că gruparea roș-albastră nu are voie să facă pași greșiți. Mai sunt doar 4 meciuri în acest final de an, iar jocul cu Arad se va disputa pe o Arena Națională fără spectatori. În tur a fost 1-1, cu un gol egalizator izbăvitor marcat de Ianis Stoica la ultima fază.

Cotă totală biletul la pariuri: 2.96.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇