Biletul zilei la pariuri: Ponturile de astăzi

Biletul zilei la pariuri: Ponturile de astăzi

SpotMedia.ro vă prezintă biletul zilei la pariuri, în care am ales două partide de fotbal de maxim interes, un meci derbi din Liga 1, dar și o partidă cu mare renume în Premier League.

Ponturile sunt următoarele:

Universitatea Craiova - FCSB X2 @ 1.61

E un derbi interesant în această conjunctură de Liga 1, locurile 2 și 3 înaintea începerii acestei runde, poate ultima șansă pentru Craiova să mențină speranțele pentru titlu și să mențină o distanță măcar decentă fata de lidera Ligii 1, CFR Cluj. Oltenii vor revanșa după un meci tur catastrofal pe Arena Națională, câștigat de gazde cu 4-1. Reghecampf își înfruntă așadar fosta formație, unde Petrea, antrenorul principal, este chiar fostul său secund de la FCSB.

Chelsea - Manchester United 1 @ 1.61

ADVERTISING

Man.United vine după rușinea etapei trecute când era umilită la Watford cu 4-1. Două eșecuri la rând are trupa lui Ronaldo în EPL, care are parte de încă un derbi, după cel pierdut recent cu rivala City, scor 0-2. Chelsea e lidera cu un punct peste Liverpool și va avea totuși o misiune dificilă în fața locului 9, un loc 9 care și-a angajat un nou antrenor după demiterea lui Solskjaer, e vorba de germanul Ralph Rangnick. Ultimele două jocuri directe s-au terminat remize albe.

Cotă totală biletul la pariuri: 2.59.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇