Biletul zilei la pariuri: Ponturile de astăzi

Biletul zilei la pariuri: Ponturile de astăzi

SpotMedia.ro vă prezintă biletul zilei la pariuri, în care am ales un meci de tenis, finala Simonei Halep la WTA Transylvania Open, dar și o partidă de fotbal de mare interes în Liga 1.

Ponturile sunt următoarele:

Simona Halep - Anett Kontaveit 1 @ 1.97

Este o finală interesantă la WTA Cluj-Napoca, un meci între primele două favorite, 1 și 2, o șansă pentru Simona Halep de a câștiga primul său trofeu în acest sezon slab 2021, la chiar prima sa finală. 3-0 este scorul pentru sportiva noastră la meciurile directe, Halep sperând să triumfe pentru a treia oară pe pământ românesc după cele două succese de la București. E important de spus că dacă Anett va învinge, va obține calificarea matematică la Turneul Campioanelor.

REZUMAT: FC Argeş - FCSB 0-0. Două bare pentru roş-albaştri

FCSB - FC Argeș 1 @ 1.75

ADVERTISING

FCSB se întoarce într-un meci de campionat după două săptămâni, amânând partida cu Farul de etapa trecută și apoi pierzând la masa verde cu Voluntari în Cupă din cauza unui focar de coronavirus la club. Acum s-au întors mai mulți jucători de primă mână și partida oricum pare totuși dificilă în fața celei mai bune defensive din L1. Trebuie menținută și distanța față de CFR Cluj, care s-a impus cu Voluntari la limită.

Cotă totală biletul la pariuri: 3.45.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇