Biletul zilei la pariuri: Ponturile de astăzi

Biletul zilei la pariuri: Ponturile de astăzi

SpotMedia.ro vă prezintă biletul zilei la pariuri, în care am ales barajul de promovare/menținere în Liga 1, dar și o partidă de tenis.

Ponturile pentru biletul zilei la pariuri sunt următoarele:

Chindia Târgoviște - CS Mioveni PSF 1 (Pauză sau Final) @ 1.49

Chiar dacă a terminat pe ultimul loc Liga 1 și a fost prima echipă retrogradată matematic, Chindia lui Săndoi a terminat cu fruntea sus sezonul cu o victorie în fața lui FC Voluntari, scor 2-0. Ceea ce nu se poate spune despre Mioveni, care a pierdut în ultima etapă din play-off-ul ligii secunde, scor 1-2 cu Petrolul, acasă, fiind extrem de aproape să rateze total chiar și prezența la baraj. Rămâne de văzut dacă experiența acumulată în Liga 1 îi va face favoriți pe băieții lui Săndoi în compania elevilor lui Niculescu, care au făcut totuși un play-off bun de L2, smulgând victorii cu Turris și FC Argeș.

ADVERTISING

Viorel Moldovan s-a înțeles cu o grupare de renume din Liga 2 - surse

Cele două s-au întâlnit ultima dată când evoluau împreună în liga secundă, iar atunci Chindia câștiga clar în deplasare la Mioveni, scor 4-1 pe 15 martie 2019. Este prima manșă a barajului de menținere/promovare în Liga 1, returul urmând să aibă loc la Mioveni pe 12 august. Partida de duminică va fi LIVE text pe SpotMedia.ro de la ora 20.30.

Anett Kontaveit - Fiona Ferro 1 @ 1.63

Finala de la Palermo le pune față în față pe Kontaveit și Ferro, două jucătoare fără vreun mare nume în circuitul mondial. Totuși, estona e locul 22 în lume, favorita 4 și aici în Sicilia în semifinale a trecut de capul de serie numărul 1, Petra Martici. Cele două au mai jucat o singură dată, în Franța în 2016, estona câștigând atunci cu 2-1 la seturi. Cele două jucătoare au câte un titlu cucerit în carieră, Kontaveit la Rosmalen în 2017, iar Ferro la Lausanne în 2019, ultima chiar pe zgură. Ferro e locul 53 WTA și la acest turneu le-a depășit pe Giorgi, Errani, Alexandrova și Podoroska.

ADVERTISING

Se cunoaște finala turneului WTA de la Palermo

Cotă totală biletul zilei la pariuri: 2.43.

Citește și alte subiecte interesante de pe SpotMedia.ro:

Profesorii de 10 de la Titularizare 2020: „E puțin mai dificil să faci grădiniță online”

Un câine vagabond tot vizita o reprezentanță auto. Iată ce a urmat (Galerie foto)


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇