Un câine vagabond tot vizita o reprezentanță auto. Iată ce a urmat (Galerie foto)

Un câine vagabond tot vizita o reprezentanță auto. Iată ce a urmat (Galerie foto)

Perseverența te poate duce departe. Mai ales când în ecuație intră inima. A simțit-o pe blănița lui un câine care tot vizita o reprezentanță auto din Brazilia. A ajuns să fie angajat, adoptat și a devenit celebru peste noapte.

La începutul acestui an, angajații unei reprezentanțe auto Hyundai au observat că un cățel tot își făcea drum pe la ei. Au crezut că era ceva temporar, dar n-a fost așa, arată Bored Panda.

Câinele se încăpățâna să vină zi de zi, ploaie sau soare. În cele din urmă, a fost botezat Tucson Prime și răsplătit pentru loialitatea sa cu un job. I s-a făcut un card de acces și a devenit membru al echipei.

ADVERTISING

Vezi și Cățelul erou din Georgia: Nu se lasă până nu ajută copiii să treacă în siguranță strada (Video)

Deși a fost adoptat în mai, povestea lui abia acum a devenit viral, după ce un oficial Hyunday Brazilia a publicat fotografii cu Tucson pe contul său de Instagram.

A povestit că, inițial, s-a dorit doar ca patrupedul să aibă un adăpost, dar veselia lui și ușurința de a interacționa cu clienții i-au adus imediat o promovare.

Feedback-ul oferit de clienți, legat de prezența lui Tucson, a fost fenomenal. Chiar atmosfera la locul de muncă s-a îmbunătățit vizibil, grație naturii docile și drăgăstoase a câinelui.

ADVERTISING

Mulți dintre clienți s-au întors chiar și după ce au achiziționat o mașină doar pentru a interacționa cu Tucson sau pentru a-i aduce bunătăți.

Totul a început când managerul l-a lăsat să intre în clădire, într-o noapte ploioasă, oferindu-i mâncare și apă. Următorul pas a fost să sugereze echipei să-l adopte pe Tucson ca pe o mascotă. Nimeni nu a avut nimic împotrivă.

Au urmat vaccinurile, iar acum e un membru al echipei cu normă întreagă, probabil singurul celebru din companie. Mai mult, Tucson urmează să apară într-o reclamă la brandul amintit.

ADVERTISING

Citește și Povestea cu final fericit a unui labrador abandonat de stăpân după 10 ani


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇