Cățelul erou din Georgia: Nu se lasă până nu ajută copiii să treacă în siguranță strada (Video)

Cățelul erou din Georgia: Nu se lasă până nu ajută copiii să treacă în siguranță strada (Video)
Foto: Instagram/lovelykupata

Animalele continuă să ne surprindă zi de zi în fel și chip. Despre câinele vagabond din Georgia care ajută zilnic copiii să treacă strada ai auzit? Blănosul pare că știe că are o misiune și zi de zi o duce la capăt cum știe el mai bine.

Nici nu e de mirare că blănosul Kupata a devenit un erou în orașul pe care îl păstorește, Batumi, unde are chiar și un portret desenat pe ziduri.

Toată lumea îl știe și vrea să-i intre în grații, dar Kupata are ochi mai ales pentru copii și pentru mașinile care nu vor să oprească atunci când copiii sunt pe zebră.

ADVERTISING

Le latră și le ceartă cum doar el știe, până ce șoferii înțeleg mesajul și opresc, așteptând răbdători ca șirul de prichindei să traverseze strada.

Când toți ajung pe trotuar, războiul lui Kupata cu mașinile se oprește brusc, semn că tot ce-l interesează e siguranța celor mici.

Zi de zi Kupata își așteaptă convoiul de copii, pe care îl conduce mândru, de parcă ar fi puii săi. E jobul lui full time, de care se achită cu brio fie ploaie, fie soare, conform Bored Panda.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Iar pentru asta a devenit celebru, și-a câștigat dreptul la o cușcă, hrană, așa cum puțini câini fără stăpân au. În plus, e mângâiat, fotografiat și filmat, are chiar și un cont de Instagram, așa cum îi stă bine unei celebrități.

Citește și Povestea cu final fericit a unui labrador abandonat de stăpân după 10 ani


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇