Povestea cu final fericit a unui labrador abandonat de stăpân după 10 ani

Povestea cu final fericit a unui labrador abandonat de stăpân după 10 ani

Într-o lume perfectă, niciun animal nu ar suferi, cu atât mai puțin unul găsit pe stradă și luat acasă pentru a deveni suflet de companie. În lumea în care trăim, un bărbat din Sittingbourne, Kent, și-a abandonat câinele, un labrador de 14 – 15 ani, pe o stradă, legat de un gard, postând alături și un bilețel.

Ce-ar putea scrie cineva în stare de un asemenea act pentru a justifica un astfel de comportament? ”Bună, poți să mă iei la tine, pentru că stăpânul meu m-a abandonat după 10 ani, pentru că nu am învățat să mă comport bine, așa că am fost adus în locul în care m-a găsit.

Îți mulțumesc că ai grijă de mine, îmi pare rău de deranj” – acesta este mesajul lăsat lângă câine.

ADVERTISING

Din fericire, patrupedul a fost găsit de angajații unui adăpost. Aceștia au postat anunțuri și au făcut tot ce le-a stat în putință să-i găsească stăpânul. Și l-au găsit, anunță Bored Panda. Din nefericire, acesta nu-l dorește înapoi.

Identitatea bărbatului nu a fost făcută publică și nici nu se cunoaște motivul pentru care a ales să procedeze așa. Rudele acestuia, care acum au aflat întreaga poveste, oameni care îl cunosc și iubesc pe câine, s-au declarat bucuroase să-l primească la ele și să-l ajute să-și trăiască liniștit bătrânețile.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

”Are în jur de 14 sau 15 ani, dar e bine pentru vârsta lui”, a transmis un purtător de cuvânt al adăpostului, Rebecca Dart.

Potrivit acesteia, cel mai adesea oamenii își părăsesc animalele din cauza problemelor financiare. Nu e și cazul acestui câine.

Vezi și Cățelul erou din Georgia: Nu se lasă până nu ajută copiii să treacă în siguranță strada (Video)

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇