Se cunoaște finala turneului WTA de la Palermo

Se cunoaște finala turneului WTA de la Palermo

Turneul WTA de la Palermo, primul turneu de tenis oficial din circuitul feminin post-pandemia de coronavirus, și-a stabilit sâmbătă seara ultimul act după disputarea celor două semifinale.

În marea finală din Sicilia se vor întâlni duminică de la ora 20.30 Anett Kontaveit din Estonia, 22 WTA și Fiona Ferro din Franța, locul 53 în lume.

Va fi a doua întălnire directă dintre cele două, după ce în precedenta s-a impus estona cu scorul de 2-1 la seturi la turneul de la Poitiers, în 2016.

În careul de ași, Kontaveit, favorita 4, a trecut de capul de serie numărul 1, Petra Martici din Croația, scor 6-2, 6-4, în timp ce Ferro a trecut de favorita gazdelor Camila Giorgi cu 2-6, 6-2, 7-5.

ADVERTISING
Petra Martic vs. Anett Kontaveit | 2020 Palermo Semifinal | WTA Highlights

Reamintim că la acest turneu ar fi trebuit să participe și Simona Halep, care era cotată drept favorita 1, dar până la urmă românca dublă campioană de Mare Șlem s-a retras. Ea va fi prezentă de luni la Praga, capitala Cehiei, alt turneu WTA, iar acolo va da piept în turul I cu Polona Hercog din Slovenia.

Turneul WTA de la Palermo (Italia) este dotat cu premii în valoare totală de 163.103 euro. Finala va fi televizată pe DigiSport, de la ora mai sus amintită.

ADVERTISING

Iată mai jos și alte știri interesante legate de Simona Halep și turneul de la Praga, știri pe care le puteți urmări numai pe SpotMedia.ro:

Simona Halep, avertizată înaintea debutului la Praga

Ce scrie presa americană despre Simona Halep înaintea revenirii: "În caz că ați uitat"

Darren Cahill face un anunț excelent pentru fanii Simonei Halep

SpotMedia.ro e una dintre cele două instituții media din România acreditate de WTA pentru turneul de la Praga. Rămâneți alături de noi pentru detalii despre campioana noastră!

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!