Biletul zilei la pariuri: Ponturile de astăzi

Biletul zilei la pariuri: Ponturile de astăzi

SpotMedia.ro vă prezintă biletul zilei la pariuri, în care am ales două meciuri de fotbal.

Ponturile pentru biletul zilei la pariuri sunt următoarele:

FCSB - Sepsi OSK 1 @ 1.82

E un mare prilej pentru cei de la FCSB să urce la 4 puncte avans în fruntea Ligii 1, față de rivala CFR Cluj, rivală care sâmbătă a pierdut poate surprinzător acasă cu cei de la Universitatea Craiova, scor 1-2. Nu va fi însă un meci ușor cu Sepsi, echipă care a remizat de două ori cu roș-albaștrii în sezonul regular, de două ori 1-1. Cele două au mai fost adversare şi în finala Cupei României 2019/2020, când bucureştenii s-au impus cu 1-0, graţie golului izbutit de Dennis Man, acum plecat la Parma. Unicul succes din contul covăsnenilor s-a înregistrat pe 5 decembrie 2018, Sepsi OSK - FCSB 4-2.

ADVERTISING

Leeds - Manchester United X2 @ 1.27

Manchester United nu are o misiune foarte ușoară în deplasarea de la Leeds, acolo unde acum o săptămână și Liverpool remiza, scor 1-1. Trupa lui Bielsa e pe 10 în EPL, departe de grijile retrogradării, având o serie de 5 meciuri la rând fără înfrângere. United are chiar 5 victorii consecutive, iar în tur a fost un scor de tenis, 6-2 pentru gruparea antrenată de Solskjaer. United e pe locul 2 în campionat și așteaptă în curând și partida din semifinalele Europa League, joi seara acasă cu AS Roma.

Manchester United 6-2 Leeds United | Premier League highlights

Cotă totală biletul zilei la pariuri: 2.31.

ADVERTISING

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Denis Alibec, unul dintre cei mai buni jucători ai lui Kayseri, în partida cu lidera Beșiktaș. Pasă de gol pentru fostul fotbalist de la FCSB (Video)

Un club din țările arabe a revenit cu o ofertă pentru Olimpiu Moruțan, care este dorit mai nou și în Spania: ”Undeva la 15 milioane ar fi prețul”

Un spaniol a fost arestat după ce a răspândit intenționat Covid 19. Cum sunt sancționați românii, în astfel de situații

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

ADVERTISING

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇