Un club din țările arabe a revenit cu o ofertă pentru Olimpiu Moruțan, care este dorit mai nou și în Spania: ”Undeva la 15 milioane ar fi prețul”

Un club din țările arabe a revenit cu o ofertă pentru Olimpiu Moruțan, care este dorit mai nou și în Spania: ”Undeva la 15 milioane ar fi prețul”

FCSB pare că se pregătește pentru un nou tun dat în această vară, și anume vânzarea lui Olimpiu Moruțan la un club important, pe o sumă care o poate depăși pe aceea a lui Man, transferat la Parma pentru 13 milioane de euro.

Moruțan e cel mai bun pasator din acest sezon de Liga 1, iar mijlocașul împlinește astăzi 22 de ani, zi în care FCSB va întâlni acasă pe Sepsi OSK, în runda curentă de play-off.

Olimpiu Moruțan 2020 - Ultimate Skills & Goals

Impresarul fostului jucător de la Botoșani spune că a fost din nou contactat de arabii de la Al Ain, însă, în plus, a mai apărut pe tapet și o nouă ofertă, de la o grupare cunoscută din Spania: „M-au contactat din nou cei de la Al Ain. Domnul Becali a zis că nici nu se pune problema. În urmă cu două săptămâni m-a contactat cineva din Spania. Pot să zic că este prima tatonare. Undeva la 15 milioane ar fi prețul. Dacă a fost refuzată oferta de 10 milioane, înseamnă că pune foarte mare preț pe Olimpiu”, a punctat Florin Vulturar pentru televiziunea ProTV.

ADVERTISING

Despre Al Ain și Moruțan s-a mai vorbit și la debutul lunii aprilie, dar cele două părți nu au ajuns la un acord verbal.

Românul e cotat în prezent la suma de 2 milioane de euro, iar în acest sezon se poate lăuda cu 29 de meciuri bifate, în care a marcat de 6 ori și a oferit și 12 asisst-uri.

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Notele primite de Valentin Mihăilă și Dennis Man în Serie A, după meciul nebun pierdut de Parma cu Crotone

Cum explică Simona Halep înfrângerea drastică în fața Arynei Sabalenka la Stuttgart

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Cel puţin 23 de persoane au murit într-un incendiu la un spital Covid din Irak (Foto & Video)

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!