Becali îi răspunde lui Hagi, după comunicatul dur al "Regelui": "Sunt puțin uimit"

Becali îi răspunde lui Hagi, după comunicatul dur al "Regelui":  "Sunt puțin uimit"

Gigi Becali i-a răspuns lui Gică Hagi, după ce „Regele” a emis un comunicat dur în care i-a transmis acestuia că nu știe să piardă, după ce a declarat că FCSB a pierdut intenționat meciul cu Viitorul din 2013.

Becali susține că nu a fost vorba despre corupție la meciul din 2013, ci doar de un ajutor pe care i l-a acordat acestuia.

”Păi a fost vreo discuție? Cere Hagi vreodată să se dea cineva la o parte? De-aia sunt eu puțin uimit, eu am zis la modul frumos, că l-am ajutat pe finul meu, nu că am vorbit sau că a fost corupție.

Am jucat cu rezervele, cum a jucat și el cu rezervele. Nu s-a dat nimeni la o parte, n-am spus așa ceva. N-a fost dare la o parte, a fost jucat cu niște jucători care nu erau titulari, cu rezervele”, a spus Gigi Becali, la Digi Sport Special.

Gică Hagi a reacționat după ce Gigi Becali a declarat că meciul dintre FCSB și Viitorul Constanța a fost pierdut intenționat în așa fel încât formația „Regelui” să se salveze de la retrogradare.

Viitorul a câștigat meciul din 2013 cu 5-2, dar Hagi a reacționat dur și a negat vehement orice înțelegere.

”Doresc să clarific public, încă o dată, așa cum am făcut-o și în alte rânduri, că între mine și Gigi Becali sau între reprezentanții celor două cluburi NU A EXISTAT NICIODATĂ și vă asigur că NU VA EXISTA nici în viitor, absolut nicio discuție care să afecteze integritatea competiției !

Gigi Becali a demonstrat, încă o dată, că nu știe să piardă.

În sport mereu este un învingător și un învins, iar pentru mine lucrurile sunt foarte clare, toate meciurile trebuie câștigate numai pe teren.

În rest, tot ce s-a scris și s-a vorbit despre acest subiect sunt NUMAI speculații !

Cu stimă, Gheorghe Hagi!"

Reacția lui Hagi vine după afirmațiile făcute de Gigi Becali, care a vorbit pe larg despre modul în care a cedat meciul.

"Dacă îl iubești pe unul, când a fost cu Gică în 2012 de retrograda Farul (n.r. Viitorul), Reghe făcea pe nebunul: 'Bă, că nu știu ce'…ce, mă? Du-te, mă, de aici, asta e echipa! 'Stai, domnule, că o fi, că pățim, eu îmi dau demisia…' Dă-ți, mă, demisia de acum! Păi, cum adică? Dacă eu am posibilitatea să îl ajut pe nașul meu, când nu am niciun interes? Băi, mă las și de fotbal! Cum să nu ajut pe nașul meu? Și Reghe făcea figuri. Am pus doar copiii, a bătut nașul cu 5-1, că avea nevoie. Păi, ce, a trebuit să îmi spună mie nașul, să îmi spună Hagi ceva? Păi, eu îl ajut pe nașul meu, mă! Poți să te dai peste cap tu, eu am posibilitatea să îl ajut pe nașul meu, îl ajut și l-am ajutat, țineți minte.

Păi, Reghe că el nu face așa ceva. Ce vorbești, mă? I-am spus lui MM, mi se pare că el era atunci, i-am spus: 'bă, tu te duci cu pancarta și faci schimbările pe care le zic dacă nu conduce nașul și asta este echipa pe care o dai, tu o dai, nu antrenorul. Echipa asta iese cu copiii'. Păi, dacă eu nu pot să îl ajut pe nașul meu și nu îl ajut înseamnă că eu sunt criminal, mă! Cum să fac împotriva nașului meu când nu am niciun interes. Atunci ei nu mai țin cont", a spus Becali la Pro Arena.

La 10 ani distanță, Becali a declarat că și-ar fi dorit ceva similar și din partea finului Florentin Pandele, primarul din Voluntari.

"Spune finul meu: 'domnule, eu în Grecia…' Păi, ce să cauți, mă, în Grecia? Băi, nu te mai duce în Grecia! Băi, are nevoie nașul meu, nu mai plec în Grecia. De ce? Pentru că știu că nu mă ascultă Ciobotariu și cu Bălănescu. 'Băi, Bălănescule și Ciobotariule, ia veniți încoace. Băi, așa să faceți, noi avem nevoie să jucăm în Cupă, nu că îl ajut pe nașul, dar jucăm în Cupă, să fie dreptatea'”, a afirmat Becali.