Barcelona învinge Real Madrid în El Clasico și are o mână pe trofeul La Liga

Barcelona învinge Real Madrid în El Clasico și are o mână pe trofeul La Liga

FC Barcelona a dispus de Real Madrid în El Clasico al fotbalului spaniol, scor 2-1 pe Camp Nou, asigurandu-și în cea mai mare parte titlul de campioană.

Cu 12 puncte acum între cele două rivale, este foarte greu de crezut, că gruparea blaugrana mai poate pierde titlul, chiar dacă mai sunt 12 etape de parcurs.

Sergi Roberto în minutul 45, Kessie în minutul 91, respectiv Araujo un autogol au semnat golurile acestei partide spectaculoase.

Una începută cum nu se poate mai prost pentru gazde, care au văzut un 0-1 pe tabelă, după ce Araujo și-a deviat nefericit balonul în proprie poartă după doar 9 minute. Barca a tot insistat până a venit golul superb al lui Sergi Roberto de pe final de prim mitan.

Până să vină lovitura lui Kessie, a fost mai întâi golul lui Asensio, anulat la VAR pe motiv de offside în minutul 81. În minutul 91, fostul milanist, intrat de nici un sfert de oră, a fructificat o pasă superbă de la Balde și a adus marea fericire pentru cei peste 80.000 de fani catalani.

ADVERTISING

Barcelona are acum 12 puncte avans și este greu de crezut că mai poate rata titlul. Mai mult, poate face și eventul, căci în prima manșă din semifinalele Cupei Spaniei a câștigat la Real acasă cu 1-0. Azi s-a bifat victoria cu numărul 100 pentru catalani în El Clasico.

Echipe de start: 

Barcelona: 1. ter Stegen - 4. Araujo, 23. Kounde, 15. Christensen, 28. Balde - 20. Roberto, 5. Busquets, 21. de Jong - 22. Raphinha, 9. Lewandowski, 6. Gavi.

Real Madrid: 1. Courtois - 2. Carvajal, 3. Militao, 22. Rudiger, 6. Fernandez - 10. Modric, 12. Camavinga, 8. Kroos - 20. Vinicius Jr., 9. Benzema, 15. Valverde.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!