Avertismentul lansat de conducerea lui CFR Cluj după victoria din meciul cu Clinceni

Avertismentul lansat de conducerea lui CFR Cluj după victoria din meciul cu Clinceni

Conducerea clubului CFR Cluj le transmite jucătorilor să nu se relaxeze după seria bună, în care ardelenii au câștigat Supercupa României și au debutat cu dreptul în play-off.

Directorul de scouting Marius Bilașco spune că CFR Cluj trebuie să rămână în alertă până la final deoarece lupta se va da în continuare în trei.

"Aveam oarecare emoții pentru că era foarte important să începem bine, mai ales că jucam acasă. Am văzut o atitudine bună, au fost extrem de conectați la această partidă. Din păcate, mingea n-a intrat în prima repriză, dar eram convins că golul va veni. Au fost ocazii prea mari, prea clare, cu care nu te întâlnești mereu la asemenea partide din play-off.

ADVERTISING

Nu este destul însă! Trebuie să continuăm pe aceeași linie. Fiecare meci este extrem de important, există presiune, nu trebuie să ne ascundem după degete. Trebuie să fim extrem de atenți la ce se întâmplă, lupta se va da în continuare în trei, până la final", a spus Bilașco la Digi Sport.

CFR Cluj a câștigat partida cu Academica Clinceni, scor 3-0, în prima etapă a play-off-ului Ligii 1.

Ardelenii s-au descătușat în partea secundă, când au marcat de trei ori.

Apoi, trei minute mai târziu, Ciprian Deac a punctat cu o lovitură de cap, într-o fază în care nu a fost clar dacă mingea a intrat complet în poartă.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Ultimul gol a fost marcat de Debeljuh în minutul 90, din centrarea lui Ovidiu Hoban.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇