Atac dur al antrenorului celor de la Dinamo la adresa patronului Cortacero: N-a adus niciun euro la club

Atac dur al antrenorului celor de la Dinamo la adresa patronului Cortacero: N-a adus niciun euro la club

Antrenorul celor de la Dinamo București a mai lansat un atac dur către patronul echipei sale, spaniolul Pablo Cortacero, cel care nu și-a onorat de multă vreme promisiunile în ceea ce privește infuzia sa de capital la clubul din Ștefan cel Mare.

Ionel Gane nu ratează niciun prilej pentru a-l taxa pe Cortacero și acest lucru s-a întâmplat și sâmbătă seara, după meciul pierdut de Dinamo cu Chindia, scor 0-1 pe teren propriu în Liga 1.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

Fabbrini, vedeta celor de la Dinamo, confirmă oferta de la CFR Cluj și își anunță decizia: Săptămâna următoare voi semna

Suporterii dinamovişti au strâns bani pentru a achita restanţele salariale către jucători, iar, în realitate, Cortacero încă nu a virat nici măcar un ban la clubul în alb-roșu: „Am văzut un interviu de-al lui Cortacero, că o să aducă banii, dar deocamdată sunt numai vorbe. Nu ştiu ce are de gând acest om, se trezeşte dimineaţa şi spune lucruri aiurea. Din august, n-a adus niciun euro. Noi încercăm să ne sacrificăm în continuare, suntem aici. Singurul sprijin este DDB, ei încearcă să rezolve situaţia, dar nu este uşor.

În situaţia în care suntem, nu e uşor să aduci jucători. E clar că jucătorii ştiu despre situaţie şi e greu să-i convingi să vină. Nu avem stabilitate la nivel de club, administrativă, până nu se limpezesc lucrurile. Cei din DDB fac eforturi să nu mai plece jucători”, puncta Gane, fostul secund al lui Cosmin Contra, într-o intervenție după meci la LookSport.

Dinamo putea ajunge pe un loc de play-off dacă o învingea pe Chindia.

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Liga 1: Dinamo pierde pe teren propriu

Antrenorul Biancăi Andreescu a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus

Medicii din prima linie primesc a doua doză de vaccin antiCOVID: Este pașaportul nostru pentru libertate! (Video)

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.