"Asta e problema" | Sfatul pe care Ilie Năstase i-l dă Simonei Halep după înfrângerea cu Jelena Ostapenko

"Asta e problema" | Sfatul pe care Ilie Năstase i-l dă Simonei Halep după înfrângerea cu Jelena Ostapenko

Ilie Năstase are un sfat pentru Simona Halep după înfrângerea cu Jelena Ostapenko din semifinalele turneului de la Dubai.

Cel poreclit „Nasty” îi transmite Simonei să nu se mai concentreze pe turneele „mici” și să se focuseze doar pe competițiile majore.

"Eu îmi doresc ca Simona să joace mai puține turnee mici, e mult mai importantă să fie odihnită și 100% la turneele mari. Eu n-aș juca turnee mici înaintea unui turneu de Grand Slam. Fiecare sportiv știe cum e mai bine", a spus Ilie Năstase pentru Fanatik.

ADVERTISING

"Ea trebuie să se odihnească puțin și să își ia mai mult timp după accidentări și să nu revină imediat dacă nu e complet refăcută. Asta e problema. Stai mai mult timp să îți revii, dar știi că nu te mai accidentezi", a adăugat fostul mare tenismen român.

Cu toate acestea, Ilie Năstase crede în șansele Simonei de a câștiga un nou Grand Slam.

"Simona are șanse bune să câștige încă un turneu de Mare Șlem. E acolo în față și nu contează clasamentul. Însă dacă își folosește fizicul atât de mult, pentru că știm că are accidentări și la glezne, mai ales pe zgură, unde trebuie să alerge…", a conchis acesta.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

2 turnee de Grand Slam a câștigat Simona Halep: Roland Garros 2018 și Wimbledon 2019.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!