"A fost crucial" | WTA a analizat înfrângerea suferită de Simona Halep în semifinala cu Jelena Ostapenko

"A fost crucial" | WTA a analizat înfrângerea suferită de Simona Halep în semifinala cu Jelena Ostapenko

Asociația de Tenis Feminin (WTA) a analizat înfrângerea suferită de Simona Halep în semifinala de la Dubai cu Jelena Ostapenko.

Potrivit cifrelor prezentate de WTA, jucătoarea din Letonia și-a crescut mult nivelul de joc începând cu setul secund și aici s-a făcut diferența.

"Ostapenko a înregistrat 36 de lovituri câștigătoare și 49 de erori neforțate, însă în ultimele două seturi a avut 27 de lovituri câștigătoare și 20 de greșeli neforțate. Halep, care în primul set a avut doar trei erori neforțate în primul set, a văzut acest număr crescând la 17 în următoarele două, inclusiv 8 duble greșeli.

ADVERTISING

De asemenea, crucial pentru Ostapenko a fost procentajul ei la primul serviciu, care a crescut de la 57% în primul set la 72% în al doilea și la 75% în al treilea.

Pe tot parcursul meciului, Halep a reușit doar trei lovituri câștigătoare, dintre care două au fost returi în ultimul game", notează site-ul WTA.

6-2, 6-7 (0), 0-6 a fost scorul întâlnirii de la Dubai dintre Simona Halep și Jelena Ostapenko.

În finala competiției din Emiratele Arabe Unite, Jelena Ostapenko o va întâlni pe Veronika Kudermetova, care a avansat în ultimul act fără să joace, după retragerea Marketei Vondrousova.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!