Arbitrul care i-a enervat pe oficialii FCSB, delegat la următorul meci al roș-albaștrilor: Vicecampioana dorea să-l recuze

Arbitrul care i-a enervat pe oficialii FCSB, delegat la următorul meci al roș-albaștrilor: Vicecampioana dorea să-l recuze

CCA l-a delegat la următorul meci al FCSB tocmai pe arbitrul pe care oficialii roș-albaștrilor îl criticaseră recent.

Florin Andrei, arbitrul care a anulat din camera VAR reușita lui Compagno din meciul cu Hermannstadt pentru un presupus henț, a fost delegat din nou la VAR și la următorul meci al roș-albaștrilor, cu Sepsi.

Delegarea este ciudată, în condițiile în care Andrei prinde două meciuri la rând ale FCSB-ului.

Mai mult, oficialii FCSB l-au criticat dur chiar cu o zi înainte să fie făcute delegările.

ADVERTISING

"Nu mi-a plăcut de Florin Andrei, care a zis că e henț, după o reluare pe care am văzut-o cu toții și după care nu ne putem edifica dacă mingea îi vine în piept sau în braț lui Compagno. Face o demonstrație… Nu știu, e clarvăzător? Ce-o fi făcând… Nu am idee cum vede el ceva ce nu vede nimeni.

El zice că e henț și anulează golul. Eu cred că Florin Andrei nu trebuia să intervină. Nu e o filmare care să ne edifice. Noi nu știm. Nu se vede. Cum facem? Cum facem ca ăsta să nu mai arbitreze? Ăsta rămâne și arbitrează în continuare. Am o mare problemă cu Florin Andrei", a spus Mihai Stoica la Orange Sport.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Aribtru principal va fi Cătălin Popa, un alt oficial cu care FCSB a avut probleme în trecut.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇