Anunțul lui Dan Petrescu care poate dinamita lupta la titlu: „Băgăm juniorii”

Anunțul lui Dan Petrescu care poate dinamita lupta la titlu: „Băgăm juniorii”

Dan Petrescu a făcut un anunț cel puțin interesant care poate schimba radical calculele la titlu în ultima etapă din Superligă, asta dacă va mai fi o luptă pentru trofeu în ultima rundă.

CFR Cluj s-a impus sâmbătă seara cu 2-1 la Sepsi OSK, fiind favorită acum la locul 3, care duce sigur în preliminariile Conference League. Totuși, dacă Craiova se impune cu Rapid, vine la 2 puncte de clujeni și totul se va juca în ultima rundă, într-un duel la distanță între cele două formații.

Totuși, Dan Petrescu spune că nu știe ce soluții va avea pentru meciul cu Farul din ultima etapă și că în locul multor titulari va introduce...juniori. Asta deși Farul și FCSB se află într-o luptă crâncenă la titlu, iar dacă dobrogenii nu se impun duminică seara, totul se va decide pe 28 mai în ultima etapă: „Nici nu știu cu cine mai jucăm. Camora e out, Braun nu poate juca nici el, pe Peteleu îl doare genunchiul, Manea la fel... băgăm juniori, nu avem ce face. Acum suntem favoriți la locul 3, dar nu e sigur. Noi trebuie să câștigăm, dar să vedem cu cine.

ADVERTISING

Acum, politica e făcută de jucătorii pe care îi am la dispoziție. Petrila, Fica și Bîrligea au jucat bine azi. La CFR, când nu ai rezultate, nu e bine. Să vedem ce urmează. Mai avem un meci în campionat, apoi poate și barajul. După 61 de meciuri nu e ușor, s-au strâns și la mine multe lucruri. Nu mă voi uita la meciul Farul - FCSB, mă uit la un film”, a spus Dan Petrescu la „Fotbal Show”, emisiune de pe PrimaSport.

Farul are doar un punct peste FCSB, iar meciul decisiv pentru titlu e duminică seara de la 21, LIVE pe SpotMedia.ro.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!