Anunțul făcut de Christoph Daum la trei ani după ce a fost dat afară de la naționala României

Anunțul făcut de Christoph Daum la trei ani după ce a fost dat afară de la naționala României

La trei ani după ce a fost dat afară de la echipa națională a României, neamțul Christoph Daum nu și-a găsit încă echipă.

Totuși, deși are 67 de ani, Daum anunță că este gata în orice clipă să revină pe bancă, în cazul în care cineva l-ar dori.

"Daca va veni o ofertă potrivită, voi spune direct că mă întorc pe bancă", a spus Daum pentru Ksta.

Într-un interviu acordat după plecarea de la echipa națională, Daum susținea că președinții cluburilor din Liga 1 au încercat să-i impună jucători, iar totul s-a terminat pentru el în momentul în care i-a refuzat.

ADVERTISING

"România se dezvolta, dar nu era gata pentru schimbări mari. Influența clubului Steaua și a celorlalte cluburi mari este foarte puternică. Le-am spus președinților de cluburi: 'Sunt independent, nu am legătură cu nimeni!' Iar oamenilor nu le-a plăcut asta! În aceste condiții, nu văd o perspectivă! Poate va fi diferit în anii următori, poate că se vor întâmpla lucruri noi", a spus Daum anul trecut.

El dezvăluia că are, totuși o impresie bună despre țara noastră, pe care încearcă să o laude de fiecare dată când are ocazia.

ADVERTISING

"România este o țară în dezvoltare, totul se schimbă. Tinerii studiază două sau trei limbi străine, se folosesc metode moderne. Am fost surprins de cât de frumoasă este țara. Am fost la Craiova, la Brașov, la Cluj, peste tot în țară. A fost o onoare și experiență bună pentru mine să lucrez în România. Oricum, am înțeles că ei folosesc în continuare metodele mele", a mai spus Daum.

Christoph Daum a preluat naționala României în iulie 2016, după ce în ultimii doi ani nu mai antrenase pe nimeni.

Sub comanda neamțului, România a ratat calificarea la Cupa Mondială din 2018, având doar două victorii în opt meciuri, ambele cu Armenia, când am jucat în superioritate numerică.

ADVERTISING

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate știrile din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇