Anunț oficial al lui Inter Milano în legătură cu situația lui Cristi Chivu

Anunț oficial al lui Inter Milano în legătură cu situația lui Cristi Chivu

Antrenorul român Cristian Chivu a luat decizia finală în ce privește viitorul său, lucru anunțat și de gruparea Inter Milano printr-un comunicat de presă.

Tehnicianul de 42 de ani, fost câștigător de Champions League cu Inter în 2010, și-a prelungit contractul cu Inter Milano, mai exact cu gruparea de tineret a formației în negru și albastru, Inter Primavera.

„FC Internazionale Milano este încântată să anunțe că antrenorul de la Primavera, Cristian Chivu, și-a prelungit contractul”.

Chivu antrenează la academiile de juniori și tineret ale clubului italian din 2018. A mai pregătit echipa U17, U18 și din 2021 este principal la Primavera, cu care a cucerit și campionatul în Italia, acum două sezoane.

Cristian Chivu all goals for Inter

Recent s-a discutat și despre posibilitatea ca fostul căpitan de la Ajax sau Roma să preia naționala de tineret a României, după plecarea lui Emil Săndoi, la finele unui EURO 2023 catastrofal.

ADVERTISING

Fostul mare fundaș al „nerazzurrilor” a semnat un nou contract valabil până în vara anului 2024. Antrenorul român se va ocupa de echipa U19 a celor de la Inter, deoarece își dorește să lucreze în continuare cu tinerii fotbaliști ai clubului din Milano.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!