Anunț de ultimă oră din partea FRF despre participarea celor de la Corvinul Hunedoara în Europa

Anunț de ultimă oră din partea FRF despre participarea celor de la Corvinul Hunedoara în Europa

Corvinul Hunedoara a cucerit Cupa României miercuri seara după o victorie strălucită la penaltiuri în fața Oțelului din Galați și acum așteaptă o veste foarte importantă.

Ea trebuie să primească licența din partea UEFA pentru a juca în preliminariile Europa League, iar un oficial FRF tocmai a făcut lumină în acest caz despre care se tot vorbește în ultimele zile în fotbalul românesc.

Andrei Vochin, consilierul lui Răzvan Burleanu, președintele FRF, a făcut anunțul: Corvinul va lua licența UEFA și va juca în turul 1 preliminar din Europa League.

ADVERTISING

Corvinul e echipă din liga secundă și nu a avut licență pentru a evolua în L1, intrând într-o procedură diferită pentru licența europeană.

„Corvinul ia licența, nu vă faceți griji”, a transmis Vochin în direct la PrimaSport 1, într-o discuție cu patronul Craiovei Mihai Rotaru. Așadar știm că FCSB merge în preliminariile Champions League, CFR Cluj în Conference League, iar locul 3, Craiova va da un baraj european cu învingătoarea dintre Oțelul și U Cluj. Câștigătoarea merge în primul tur din Conference.

ADVERTISING

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!