Antrenorul Soranei Cîrstea, elogii la adresa Simonei Halep, în plin scandal de dopaj: Sper că va reveni curând

Antrenorul Soranei Cîrstea, elogii la adresa Simonei Halep, în plin scandal de dopaj: Sper că va reveni curând

Antrenorul Soranei Cîrstea, fostul important jucător de tenis suedez Thomas Johansson, a vorbit despre situația în care este blocată acum Simona Halep, suspendată pe termen nelimitat pentru dopaj.

Johansson, fost campion de Grand Slam la Australian Open, a avut numai cuvinte de laudă la adresa româncei, depistată pozitiv la Roxadustat după un meci pierdut în turul I în august 2022 la US Open.

După ultimele declarații ale lui Halep, care a afirmat că nu este corect că nici măcar nu a fost încă judecată, primul termen pentru ea fiind stabilit abia pe 28 mai, iar toate probele aduse de româncă fiind refuzate de ITF, nu se știe de ce, mai multe nume din tenis au sărit în apărarea ei sau i-au transmis mesaje de încurajare.

Simona Halep breaks the silence, 6 months after she tested positive

"Simona este o jucătoare uimitoare și o fată drăguță. Ea a fost foarte bună, a avut rezultate extraordinare, una dintre jucătoarele puternice când era în top. Ce pot spune este că, bineînțeles, ne dorim să revină. E o jucătoare atât de bună și sper că toate lucrurile se vor rezolva curând. A avut rezultate foarte bune, în special pe zgură. Pot spune că am lipsit de pe teren 14 luni din cauza unei accidentări și mi-a lipsit tenisul în fiecare zi. Cred că este același lucru pentru Simona. Sper că va reveni pe teren", a fost declarația suedezului pentru cotidianul Gazeta Sporturilor.

ADVERTISING

Halep a punctat clar că nu cere un tratament special, ci doar să fie judecată cât mai repede cu putință pentru a putea reveni în competițiile internaționale.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!