Mouratoglou vorbește din nou despre cazul de dopaj al Simonei Halep: Antrenorul arată cu degetul

Mouratoglou vorbește din nou despre cazul de dopaj al Simonei Halep: Antrenorul arată cu degetul

Patrick Mouratoglou, antrenorul Simonei Halep din momentul în care sportiva a fost depistată pozitiv la controlul doping de la US Open, a oferit o nouă reacție vis a vis de procesul din cazul de dopaj.

Recent, Simona Halep a acordat un interviu în care s-a arătat iritată de faptul că procesul în care e judecată pentru dopaj durează deja de foarte mult timp.

La scurt timp după interviul publicat de Tennis Majors, Asociația Jucătorilor Profesioniști de Tenis (PTPA) și-a arătat sprijinul față de Simona Halep. "Unul dintre principiile Asociației Jucătorilor Profesioniști de Tenis este acela că jucătorii trebuie să aibă reguli anti-doping corecte, iar acesta include și analiza la timp a procesului de judecare. Suntem cu totul alături de jucători atunci când aceștia își exercită dreptul la apel, iar forurile decizionale trebuie să se miște cu rapiditate în rezolvarea cazului. Sportivii nu primesc timpul pierdut înapoi, chiar în cazul unui apel câștigat", se arată în comunicatul PTPA.

ADVERTISING

Antrenorul Patrick Mouratoglou a oferit o reacție fermă la comunicatul prin care PTPA își arată susținerea. La fel ca și Simona, Mouratoglu s-a arătat nemulțumit de faptul că procesul Simonei Halep durează de foarte mult timp.

"E foarte bine că aveți acest principiu, dar cum faceți ca să fie aplicat de cei de la anti-doping?", a reacționat fostul antrenor al Serenei Williams.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!