Antrenorul lui Galatasaray, reacție despre revenirea lui Olimpiu Moruțan la gruparea Cim Bom

Antrenorul lui Galatasaray, reacție despre revenirea lui Olimpiu Moruțan la gruparea Cim Bom

Antrenorul echipei Galatasaray Istanbul, Okan Buruk, a vorbit despre posibila întoarcere în vară a lui Olimpiu Moruțan la gruparea în roșu și galben.

Și asta după evoluțiile foarte bune pe care fostul jucător de la FCSB le are în Italia, acolo unde este împrumutat la Pisa. Mijlocașul român are 20 de meciuri strânse în Serie B, bifând 5 goluri și oferind șapte pase de gol.

La o conferință de presă, turcul fost coleg cu Gică Hagi în echipa de aur a Galatei, Okan Buruk a dezvăluit ce planuri există cu jucătorii împrumutați pe la alte echipe ale Europei: "Îi urmărim pe jucătorii care sunt împrumutați, însă nu știu dacă cluburile respective își vor folosi opțunile de transfer defintiv. Am văzut că Mustafa Muhammed (n.r.: împrumutat la Nantes) se află într-o formă bună.

ADVERTISING

Moruțan, la fel, a fost foarte eficient în ultima vreme, îi urmărim meciurile. Sunt jucătorii noștri și vom face o evaluare la finalul sezonului", a declarat Buruk, conform presei turce, mai exact cotidianul Takvim.

Pisa îl poate transfera definitiv pe Moruțan la vară dacă plătește clauza de 5,5 milioane de euro. Pisa ocupă locul 6, care duce în play-off-ul de promovare, cu 30 de puncte

D.A.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!