Antrenor italian, surprins de ce a văzut în Craiova: "Mi se pare de necrezut"

Antrenor italian, surprins de ce a văzut în Craiova: "Mi se pare de necrezut"

Antrenorul italian al formației U Craiova 1948, Giovanni Constantino, s-a arătat surprins de ceea ce a văzut în orașul din Bănie.

Constantino s-a arătat impresionat de târgul de Crăciun din Craiova și spune că nu a mai văzut ceva atât de frumos.

"Am ieșit o dată sau de două ori în oraș. Am văzut și târgul, da. A fost fantastic! Ceva superb, o mare surpriză pentru mine, absolut fantastic. Nu mă așteptam să fie așa frumos, mi se pare de necrezut. Chiar m-a impresionat", a spus Giovanni Constantino pentru Flashscore.

ADVERTISING

De asemenea, Constantino a explicat și cum arată o zi din viața sa în Craiova.

"Mă trezesc la 7:30, iau micul dejun, muncesc de acasă timp de câteva ore. Mă uit pe meciuri, le pregătesc pe următoarele sau lucrez pentru antrenament. Apoi, după prânz, vin la antrenament. Ăsta e programul într-o zi cu o ședință de pregătire. Dacă avem una de dimineață, atunci sunt devreme în bază. Stau, de regulă, până după ora 18:00. Mai muncesc apoi câteva ore, iar seara ma relaxez puțin. Staff-ul meu se plânge că nu ies niciodată din casă. Am un stil de viață destul de plictisitor. Asta e viața mea, fotbal tot timpul (râde)", a mai spus Constantino.

ADVERTISING

Italianul care a obținut 4 victorii în ultimele 4 meciuri pe banca oltenilor a vorbit și despre planurile de viitor.

"Vreau să ajung în Champions League. Cred că am calitățile să-mi îndeplinesc visul ăsta. Dar suntem departe de ziua când el va deveni realitate. Trebuie să muncesc mult, să câștig, să muncesc din nou. Să fac ceva special! Vreau să fac lucruri speciale și cu FCU, să-mi cresc nivelul profesional. Nu mă gândesc să revin în Italia, eu iubesc fotbalul de pretutindeni. Nu am o țintă pusă pe un anumit campionat. Iubesc fotbalul foarte mult. Pentru mine, un meci de Premier League sau unul din San Marino… nu contează, mă uit, vreau să văd totul!

ADVERTISING

Sunt o persoană curioasă, vreau să știu cât mai mult despre orice campionat, despre orice echipă. Vreau doar să fac în continuare meseria pe care o fac acum. Vreau să fiu fericit și să-i fac fericiți și pe cei de lângă mine. Vreau să câștig, să fiu competitiv și să-i fac și pe ceilalți să aibă această foame. Mă simt bine când câștig, așa că vreau să ajung cât se poate de sus", a explicat Constantino.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇