Anghel Iordănescu prezintă marea greșeală făcută de Mirel Rădoi

Anghel Iordănescu prezintă marea greșeală făcută de Mirel Rădoi

Anghel Iordănescu îl trage de urechi pe Mirel Rădoi, dar spune că n-ar trebui să plece de la naționala României.

Fostul selecționer al României spune că Rădoi a greșit când n-a folosit un închizător.

"Toată lumea acuză selecţionerul, dar ştiam cu toţii încă de la începutul mandatului că nu are o experienţă bogată. Eu cred că Mirel Rădoi trebuie să continuie, nu ne-ar ajuta cu nimic schimbarea sa. Mai cred că Mirel este capabil să îndrepte lucrurile şi cred că poate aduce echipa naţională pe locul doi, cu speranţa de a merge la Campionatul Mondial după ce cele două jocuri de calificare de la baraj", a spus Anghel Iordănescu la Telekom Sport.

ADVERTISING

"Mi-am dat demisia după un meci în Armenia. Vă spun sincer, şi eu am fost criticat, chiar desfiinţat. Că sunt defensiv, că n-am făcut una, n-am făcut alta. Într-adevăr, nu am jucat niciodată fără un recuperator în teren. Eu îi spuneam ”controlor de joc”. I-am reproşat cumva asta lui Mirel Rădoi, dar eu cred că acum va înţelege acest lucru şi sunt convins că va putea să îndrepte această greşeală. Cred în Mirel Rădoi şi am încredere în potenţialul jucătorilor noştri. Cred că putem bate Macedonia de Nord în deplasare şi Armenia acasă", a adăugat Iordănescu.

ADVERTISING

Cu Rădoi selecționer, naționala României a disputat 11 meciuri, în care a înregistrat 4 victorii, două egaluri și 5 înfrângeri.

Mirel Rădoi a fost numit în funcția de selecționer al României în luna noiembrie a lui 2019.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe SpotMedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇