Andy Murray a părăsit prematur turneul de la Wimbledon din cauza unei decizii radicale luate de Emma Răducanu

Andy Murray a părăsit prematur turneul de la Wimbledon din cauza unei decizii radicale luate de Emma Răducanu

Marele tenismen britanic Andy Murray, dublu campion la Wimbledon și dublu campion olimpic în carieră, a primit o veste foarte proastă de la Emma Răducanu.

Cei doi sportivi ar fi trebuit să facă pereche în proba de dublu mixt, acolo unde în turul I ar fi urmat să îi întâlnească pe Marcelo Arevalo și Shuai Zhang. Dar jucătoarea cu origini românești, recent calificată în optimile probei de simplu, a decis să declare forfait înainte de meciul de mixt.

Murray, fost lider ATP, multiplu câștigător de Grand Slam, a anunțat la 37 de ani că acesta va fi ultimul sezon în cariera de profesionist. El și-a luat adio fanilor săi într-un meci de dublu la Wimbledon, acolo unde a făcut pereche alături de fratele său, Jamie Murray. Cei doi au fost învinși de perechea formată din Rinky Hijikata și John Peers (ambii din Australia), scor 6-7(6), 4-6.

ADVERTISING

Ultima competiție la care va lua parte Murray este reprezentată de Jocurile Olimpice de la Paris, unde va juca atât la simplu, cât și la dublu alături de Dan Evans.

Sâmbătă, Murray și Răducanu trebuiau să joace dublu mixt, însă cu doar câteva ore, Răducanu a renunțat la această partidă, iar Andy Murray a fost „absolut devastat” să primească o astfel de veste din partea Emmei Răducanu, conform cotidianului The Independent.

Răducanu va evolua duminică în optimi contra neo-zeelandezei LuLu Sun, de la ora 17.30.

ADVERTISING

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din tenis!