Andrea Mandorlini acuză arbitrajul după FCSB - CFR Cluj 1-0: "Arbitrul a decis meciul"

Andrea Mandorlini acuză arbitrajul după FCSB - CFR Cluj 1-0: "Arbitrul a decis meciul"

Andrea Mandorlini (62 de ani), antrenorul lui CFR Cluj, a trecut la acuzații după fluierul final din FCSB – CFR Cluj 1-0, pe Stadionul Steaua.

Mandorlini l-a arătat cu degetul pe arbitrul Marcel Bîrsan, cel care a acordat un penalty, în opinia italianului ușor, din care FCSB a decis meciul prin Andrea Compagno.

De asemenea, antrenorul italian a susținut că și CFR Cluj trbeuia să primească o lovitură de pedeapsă după un henț în careu al lui Joyskim Dawa.

“Noi nu am pierdut acest meci, arbitrul a decis câștigătoarea. A fost penalty la Dawa. Am văzut faza de 20 de ori, de 30 de ori, de 50 de ori. Penalty-ul lor a fost inexistent. Arbitrul a decis partida aceasta. Pentru cei de la FCSB, complimente.

ADVERTISING

Nu știu ce să spun. Până la 0-0 am jucat bine. Sunt episoade care decid aceste jocuri. Nu știu de ce nu a dat penalty și pentru noi. Am pierdut multă energie în meciul cu Adana. FCSB a început bine meciul, dar noi am avut ocaziile.

E greu, dar vine o perioadă în care ne putem antrena. Suntem nervoși și triști. VAR-ul trebuie să le fie de folos arbitrilor. Nu au fost să vadă faza la VAR”, a spus Andrea Mandorlini, la finalul partidei, la Orange Sport.

FCSB a învins CFR Cluj cu 1-0 pe Stadionul Steaua sold-out printr-un gol marcat de Andrea Compagno din penalty în minutul 67.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!