Andrea Compagno, lăudat în presa din Italia: "Ne trezim mereu târziu"

Andrea Compagno, lăudat în presa din Italia: "Ne trezim mereu târziu"

Convocarea lui Andrea Compagno (26 de ani) pe lista preliminară a naționalei Italiei a generat multe reacțiie în presa de peste hotare, chiar dacă atacantul FCSB n-a fost păstrat de Roberto Mancini în lotul final.

Giuseppe Accardi, agentul lui Ibrahima Mbaye – fostul jucător de la CFR Cluj care va da în judecată clubul -, a recționat în presa din Italia vis a vis de situația lui Andrea Comagno și convocarea lui în lotul lărgit al naționalei Italiei de către Roberto Mancini.

Accardi a spus că "ne trezim mereu târziu", având în vedere că atacantul italian a jucat în Italia doar la nivel de Serie D și a plecat în San Marino, de unde s-a transferat în România, la FCU Craiova 1948 și apoi la FCSB.

ADVERTISING

”Îmi vine să râd (n.r.- că Andrea Compagno a fost remarcat abia acum în Italia). Îl cunosc pe el și pe familia lui, știu câtă muncă este în spate. În Italia nu a jucat mai sus de Serie D, apoi a plecat la San Marino, ca acum să se regăsească într-un campionat important și în circuitul echipei naționale.

A plecat la Craiova ca un pariu, a jucat foarte bine și Steaua (n.r.- FCSB) l-a cumpărat în ianuarie. Acum este golgheterul din prima ligă din România. Ne trezim mereu târziu, dacă ar fi fost chemat Compagno mai repede, poate lucrurile ar fi stat altfel”, a spus Accardi, potrivit tuttomercatoweb.com.

ADVERTISING

Andrea Compagno a marcat 17 goluri în toate competițiile sezonului cu FCU Craiova 1948 și FCSB.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!