Analiza făcută de Mats Wilander după eliminarea surprinzătoare a Igăi Swiatek la Wimbledon

Analiza făcută de Mats Wilander după eliminarea surprinzătoare a Igăi Swiatek la Wimbledon

Iga Swiatek s-a oprit în 16-imile de la Wimbledon după 37 de meciuri câștigate la rând în circuitul profesionist, fiind învinsă de Alize Cornet din Franța.

Poloneza a pierdut fără drept de apel cu 6-4, 6-2, aceasta fiind de departe cea mai mare surpriză de la acest Wimbledon. Iar expertul de la EuroSport Mats Wilander, marele campion suedez, de 7 ori câștigător de turnee de Mare Șlem, s-a arătat șocat de acest eșec:

Iga Swiatek vs Alize Cornet | Match Highlights | Wimbledon 2022

„Sunt oarecum șocat. M-am gândit că poate nu va câștiga Wimbledon, dar mă așteptam să aibă probleme cu un alt tip de adversară, alta decât cineva precum Alize Cornet. Trebuie să te pui și în mintea jucătoarei. Ea a fost din ce în ce mai aproape de a pierde fiecare meci pe care l-a jucat. Să-i mulțumească lui Dumnezeu și să se gândească la următorul aspect: ‘Lasă-mă să plec de aici. Acum nu vreau să mai joc tenis pentru o vreme’. Este un moment trist, este un moment important. Acum a rămas cu 37 de victorii la rând, fiind la egalitate cu Martina Hingis”, a punctat Wilander la televiziunea mai sus citată.

ADVERTISING

Cum explică Iga Swiatek eliminarea prematură de la Wimbledon

Swiatek se poate lăuda în acest an cu 6 trofee câștigate: Doha, Indian Wells, Miami, Stuttgart, Roma și Roland Garros.

Poloneza, care are 21 de ani, nu a ajuns niciodată mai sus de optimi de finală pe iarba londoneză.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din tenis!