Alarmă în cantonamentul echipei naționale. Un jucător titular al României a părăsit accidentat terenul

Alarmă în cantonamentul echipei naționale. Un jucător titular al României a părăsit accidentat terenul

Veste proastă în cadrul echipei naționale de fotbal a României, la ultimul antrenament disputat duminică la Wurzburg, cu o zi înainte de startul EURO 2024 pentru noi, în meciul cu Ucraina.

Selecționerul Edi Iordănescu are mari bătăi de cap după ce un jucător titular de bază a părăsit șchiopătând terenul de antrenament. E vorba de fundașul stânga Nicușor Bancu, de la Universitatea Craiova, iar incidentul s-a petrecut duminică dimineața, la ultimul antrenament înainte de jocul cu Ucraina, scrie cotidianul Fanatik.

ADVERTISING

Rămâne de văzut ce rezultate vor avea analizele la care va fi supus Bancu după acest incident. Olteanul în principiu ar urma să fie titular în partida de luni cu slavii, de la debutul EURO 2024.

Tot recent, Darius Olaru, Daniel Bîrligea și același Nicușor Bancu s-au lovit destul de serios și i-au dat emoții lui Edi Iordănescu. Asta pe lângă vechile probleme numite Burcă și Alibec, din fericire în mare parte rezolvate în cazul primului.

„Sunt șanse de 60 la sută ca Burcă să intre titular cu Ucraina. Totul depinde de cum se comportă în zilele rămase până la meci”, este concluzia celor din staff-ul naționalei, se arată tot în sursa mai sus citată.

ADVERTISING

România - Ucraina este LIVE pe SpotMedia.ro, luni de la ora 16, televizat pe ProTV.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!