EURO 2024: Selecționerul Croației le-a cerut scuze suporterilor pentru evoluția slabă în fața Spaniei

EURO 2024: Selecționerul Croației le-a cerut scuze suporterilor pentru evoluția slabă în fața Spaniei

Selecţionerul Croaţiei, Zlatko Dalic, şi-a cerut scuze pentru „spectacolul slab” la care zeci de mii de suporteri croaţi au fost nevoiţi să asiste, sâmbătă la Berlin, unde Luka Modric şi colegii săi au fost învinşi fără drept de apel de echipa Spaniei (0-3), în meciul lor la EURO 2024.

„Îmi cer scuze pentru prestaţia slabă de astăzi. A fost incredibil să văd câţi suporteri au venit, iar mesajul meu este că îmi cer scuze faţă de ei”, a spus selecţionerul croat, în condiţiile în care jucătorii săi au avut o evoluţie dezamăgitoare, fiind dominaţi de iberici la toate capitolele.

ADVERTISING

"Atmosfera a fost excelentă. Nu ştiu câţi fani croaţi au fost în tribune", a spus Dalic, referindu-se la publicul de pe Olympiastadion, care a fost format în mare parte din fani croaţi.

Chestionat în legătură cu înlocuirea căpitanului Luka Modric (38 de ani), în minutul 65, selecţionerul a dat asigurări că a făcut acest lucru pentru ca mijlocaşul să se poată "odihni"' înaintea următoarelor două meciuri.

Croaţia urmează să înfrunte Albania, miercuri la Hamburg, înaintea unui potenţial meci crucial împotriva campioanei europene en titre, Italia, pe 24 iunie la Leipzig.

ADVERTISING

Spania a învins Croaţia prin golurile marcate în prima repriză de Alvaro Morata (29), Fabian Ruiz, desemnat "omul meciului" (32) şi Dani Carvajal (45+2).


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!