Adversare accesibile pentru CSM București și Minaur

Adversare accesibile pentru CSM București și Minaur

CS Minaur Baia Mare şi CSM Bucureşti vor avea adversare accesibile în turul al treilea al competiţiei masculine de handbal EHF European Cup, potrivit tragerii la sorţi efectuate miercuri, la Viena.

Astfel, Minaur va întâlni echipa cipriotă Parnassos Strovolou, iar CSM va înfrunta formaţia turcă Spor Toto SC.

Ambele formaţii româneşti vor juca prima manşă în deplasare, pe 12-13 decembrie, iar returul pe teren propriu, o săptămână mai târziu.

CSM Bucureşti, ultima câştigătoare a Cupei Challenge (2018/19), a trecut în turul al doilea de echipa bosniacă MRK Sloga Gornji Vakuf Uskoplje, cu o dublă victorie, 30-23 în deplasare şi 31-15 acasă.

ADVERTISING

Următoarea sa adversară, Spor Toto SC, din Ankara, a intrat direct în turul al treilea, ca şi Minaur. Fosta Maliye Milli Piyango SK nu a mai jucat în cupele europene din 2012.

Viitoarea oponentă a băimărenilor, Parnassos Strovolou, a obţinut calificarea în această fază după o dublă cu echipa italiană Raimond Sassari, 29-25 şi 27-28, ambele meciuri având loc la Nicosia.

La ultima participare a echipei din Nicosia în cupele europene a fost eliminată de CSM Bucureşti din turul al treilea al Cupei Challenge, ''tigrii'' câştigând categoric ambele meciuri, cu 32-24 şi 47-14, la Bucureşti.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Iată ce mai poți citi astăzi pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇