Adrian Mutu îi răspunde lui Panagiotis Tachtsidis: "Are talent, dar nu are creier. Am goluri câte meciuri are el în Italia"

Adrian Mutu îi răspunde lui Panagiotis Tachtsidis: "Are talent, dar nu are creier. Am goluri câte meciuri are el în Italia"

Adrian Mutu, fostul antrenor de la CFR Cluj, i-a dat replica grecului Panagiotis Tachtsidis (33 de ani), mijlocașul echipei, cu care se află într-un război al declarațiilor.

Tachtsidis a spus despre Mutu că nu are caracter și că nu-l interesează atacurile „Briliantului”, iar fostul decar și căpitan al naționalei României n-a rămas dator.

"Briliantul" a spus că Tachtsidis este obraznic și că "are talent, dar nu are creier".

”Eu cred că a fost obraznic și a vorbit mintea fără el. Știu că mi-a spus că nu am caracter, nu stau eu să mă caracterizeze Tachtsidis. M-a deranjat când mi-a zis ‘this guy’ (n.r.- băiatul ăsta). Gândește-te că eu am goluri câte meciuri are el în Italia.

ADVERTISING

Îmi aduc aminte și când am ajuns Mister în sus, Mister în jos, ‘Il Fenomeno’. Obrăznicia vine când nu ai minte. Unui om fără minte preferi să nu îi dai replica pentru că te trezești în discuții. Cam asta e problema. De multe ori prefer să tac.

Într-adevăr, se vede că are o viață extrasportivă tumultoasă. E vina clubului. Pentru mine e un act de indisciplină. Sunt și eu o legendă a fotbalului, am scris și pagini de istorie, sunt încă, împreună cu Gică Hagi, golgheterul all time al naționalei. Trebuia sancționat.

ADVERTISING

Sunt unele lucruri de care mi-ar fi rușine să vorbesc. El are talent, dar nu are creier. Nu e concentrat pe fotbal. Are probleme și cu soția, divorțează. El simte că e pe ultima sută și nu va mai continua. Nu o să mai stea în România”, a spus Adrian Mutu, potrivit Fanatik.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!