Prima lovitură pe care o dau cei de la FCSB patronului de la CFR Cluj după cucerirea titlului de campioană

Prima lovitură pe care o dau cei de la FCSB patronului de la CFR Cluj după cucerirea titlului de campioană

FCSB este campioana României din nou, pentru prima dată după 9 ani, după ce sâmbătă seara a trecut de Farul pe teren propriu cu 2-1, bifând matematic titlul cu trei etape înainte de final.

După acest joc, patronul Gigi Becali a început să se gândească la transferuri. Dar vrea, în același timp, să își securizeze și actualul lot. Și astfel, i-a dat și o adevărată lovitură lui Neluțu Varga, patronul de la CFR Cluj.

FCSB anunță deci că fundașul stânga muntenegrean Risto Radunovici va rămâne la FCSB și din sezonul viitor și că nu va pleca la marea rivală CFR, deși aceasta l-a contactat și i-a făcut o ofertă clară: „Radunovici nu pleacă. I-am făcut ofertă, am vorbit. Nu pleacă! V-am zis că fotbaliștii pe care eu vreau să îi țin, îi țin!”, a dezvăluit Gigi Becali la televiziunea DigiSport, după meciul cu Farul.

ADVERTISING

1,4 milioane de euro este cota de piață a lui Risto Radunovici, jucător de națională pentru Muntenegru. Acesta a venit la FCSB de la Astra Giurgiu, având acum 31 de ani. Are 87 de partide la FCSB și un gol marcat.

Interesul celor de la CFR Cluj, în special al lui Dan Petrescu, pentru Radunovici a fost real. După ce s-a vorbit de Yuri Matias, Mateo Susici și Adrian Păun, Dan Petrecu și-ar fi dorit și un fundaș stânga, iar patronul i l-a propus pe Radunovici.

D.A.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!