Acuzații de blat după meciul FCSB - Farul: "Îmi doresc să nu mai existe în fotbalul românesc asemenea momente"

Acuzații de blat după meciul FCSB - Farul: "Îmi doresc să nu mai existe în fotbalul românesc asemenea momente"

Președintele lui FC Argeș, Jean Vlădoiu, are suspiciuni în ceea ce privește corectitudinea jocului dintre FCSB și Farul Constanța, disputat în weekend și încheiat cu victoria trupei lui Gică Hagi.

Vlădoiu este convins că FCSB va arăta complet diferit în meciul de mâine seară cu FC Argeș.

"Nu ne mai gândim la playoff după ce am văzut meciul cu Farul! Am văzut ce s-a întâmplat cu FCSB. Ce să mai?! Nu are niciun sens. Noi ne-am consolidat locul 7 și o să jucăm pentru puncte. Sper să câștigăm măcar așa, pentru moralul nostru", a spus Jean Vlădoiu pentru Fanatik.

ADVERTISING

"Eu cred că pe toți ne-a surprins. Când evoluezi împotriva unei echipe care se bate să câștige titlul și se joacă de asemenea manieră, să aibă meciul la discreție din primele cinci minute până în minutul 90! Dominarea ca dominare, dar vorbim de ocazii! Farul putea să mai dea vreo două-trei goluri! Ce să spun? Noi ne jucăm șansa noastră. Cu noi o să vedeți diferență și de atitudine și tot ce vreți! Va fi un alt FCSB. Repet, vor arăta altfel față de meciul cu Farul. Sper ca pe viitor să nu mai avem parte să trăim timpurile când era domnul Jean Pădureanu cu acea Cooperativă. Îmi doresc să nu mai existe în fotbalul românesc asemenea momente", a adăugat oficialul piteștenilor.

ADVERTISING

Cu victoria obținută duminică, Farul Constanța a făcut un pas important către calificarea în play-off-ul Ligii 1.

Meciul dintre FC Argeș și FCSB, din etapa a 29-a a Ligii 1, este programat joi seară, de la ora 21:00.

Argeșenii sunt obligați să câștige pentru a mai spera la play-off.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇