Hagi, nervos după victoria cu FCSB: "E lipsă mare de respect"

Hagi, nervos după victoria cu FCSB: "E lipsă mare de respect"

Gică Hagi a răbufnit după victoria Farului pe terenul lui FCSB.

Deranjat ca la conferința de presă de după meci erau prezenți puțini jurnaliști, „Regele” s-a enervat și a acuzat o lipsă de respect față de el.

”Am venit din respect pentru televiziune, pentru că aşa sunt eu educat, dar îmi pare rău că aveţi lipsa de educaţie şi respect vizavi de un jucator care a jucat, de antrenorul unei echipe care a câştigat şi nu e nimeni la conferinţa de presă. Îmi pare rău, astea sunt cuvintele mele, voiam să vin să vorbesc că suntem fericiţi că am câştigat, dar din păcate asta e. Nici nu pot să am cuvinte, dar am ajuns şi aici", a tunat Hagi, potrivit Telekom Sport.

ADVERTISING

"S-a ajuns şi în postura asta. Am păţit-o şi la Sepsi , acum e a doua oară. Deci am mai păţit-o o dată, am tăcut, şi la Botoşani, dar văd ca noi… trebuie să se întâmple altceva şi atunci e mulţimea toată. Îmi pare rău, din păcate e lipsă mare de respect. Asta e, trebuie să mă obişnuiesc, să merg înainte, doar vă transmit că suntem fericiţi că am făcut un meci mare şi am câştigat, mulţumesc", a mai spus acesta.

Conferință de Presă - Gheorghe Hagi - FCSB - Farul (0-2), Etapa 28

Farul Constanța s-a impus cu 2-0 pe terenul lui FCSB, în etapa a 28-a a Ligii 1.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇