AC Milan va face o ofertă concretă pentru fundașul român Radu Drăgușin

AC Milan va face o ofertă concretă pentru fundașul român Radu Drăgușin

Celebra echipă italiană AC Milan dorește cu ardoare să îl aducă în această vară pe San Siro pe fundașul român Radu Drăgușin, 21 de ani, legitimat în prezent la Genoa.

După interesele arătate deja de Juventus și Inter, acum Milan se înscrie la cuvânt și dorește să facă o ofertă concretă. Conducerea diavolilor roșii este pe punctul de a face o ofertă pentru Drăgușin, după cum scriu cei de la Milan Web.

Pe lângă o sumă de bani pentru Genoa, Milan plusează și cu un jucător la schimb, e vorba de Matteo Gabbia: ”Născut în 2002, fundașul central român se poate lăuda deja cu trei experiențe în Serie A. Puternic, dar și agil, Drăgușin are totul pentru a deveni un jucător de cel mai înalt nivel și Milan nu vrea să rateze ocazia de a-l transfera”, scrie presa peninsulară citată mai sus.

ADVERTISING

În prezent, cota de piață a tânărului internațional român este de 8 milioane de euro. El a bifat 40 de meciuri la Genoa sezonul trecut, cu care a și promovat în Serie A. Românul fusese vândut de Juventus pentru suma de 5,5 milioane de euro.

Inter, pe de altă parte, îl vede ca pe un perfect înlocuitor în defensivă pe Drăgușin, în locul lui Milan Skriniar, slovacul plecat la PSG în această vară.

D.A.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!