Radu Drăgușin, pe lista încă unei echipe de top: Detalii de la negocieri

Radu Drăgușin, pe lista încă unei echipe de top: Detalii de la negocieri

Radu Drăgușin (21 de ani), fundașul naționalei României, este la mare căutare printre echipele de top din Italia.

Încă un club din Serie A a intrat în tratative cu Genoa pentru transferul lui Drăgușin, care se află pe lista lui Napoli. Pe lângă campioana Italiei, AC Milan îl vrea – la rândul său – pe Radu Drăgușin, care a avut parte de un sezon excelent la Genoa.

Presa din Italia scrie despre intențiile lui AC Milan vis a vis de transferul lui Radu Drăgușin, urmărit atent de Stefano Pioli și oamenii săi, dar și de Napoli - mai ales după plecarea lui Kim Min-jae la Bayern Munchen.

ADVERTISING

Concret, se pare că AC Milan "monitorizează de aproape evoluția lui Radu Drăgușin, tânărul fundaș român născut în 2002 care aparțin de Genoa, după ce a crescut la Juventus", scrie site-ul milanweb.it, care mai notează cum va încerca echipa de pe San Siro să-și asigure serviciile lui Drăgușin.

AC Milan vrea să-l trimită pe atacantul Lorenzo Colombo (21 de ani) sub formă de împrumut la Genoa și să-l cumpere pe Radu Drăgușin cu bani mai puțini, în contul acestui împrumut, dar pentru sezonul viitor după un an de acomodare în Serie A pentru fundașul român.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!