Presa din Italia, anunț despre transferul lui Radu Drăgușin la o echipă de top din Europa

Presa din Italia, anunț despre transferul lui Radu Drăgușin la o echipă de top din Europa

Radu Drăgușin (21 de ani), fundașul italienilor de la Genoa, atrage atenția cluburilor mari din Serie A prin evoluțiile pe care le-a avut în tricoul „Grifonilor” cu care a promovat din Serie B după un singur sezon.

Presa din Italia scrie despre interesul campioanei Italiei, Napoli, pentru transferul lui Radu Drăgușin de la Genoa, după ce „Grifonii” l-au cumpărat de la Juventus cu 5,5 milioane de euro, echivalentul clauzei de cumpărare definitivă a fundașului român.

Concret, se pare că Radu Drăgușin este unul dintre numele de pe lista lui Napoli pentru înlocuirea asiaticului Kim-min Jae, dorit de Bayern și Manchester United și care are o clauză de reziliere în contractul cu echipa de pe stadionul "Diego Armando Maradona".

ADVERTISING

Kevin Danso (24 de ani) de la Lens, Giorgio Scalvini (19 ani) de la Atalanta și Radu Drăgușin (21 de ani) de la Genoa sunt numele aflate pe lista de transferuri a lui Napoli, scrie site-ul spazionapoli.it, care notează faptul că în privința lui Drăgușin Napoli e gata să-și asigure un drept la refuz.

Asta înseamnă că, în cazul în care vine vreo ofertă pentru Drăgușin pe placul celor de la Genoa, Napoli să poată spune "nu" și să-l achiziționeze pe fundașul român. În schimbul acestei opțiuni pentru Radu Drăgușin, campioana Italiei ar putea trimite doi jucători împrumut la "Grifoni", Alessio Zerbin și Gianluca Gaetano.

ADVERTISING

Radu Drăgușin a fost unul dintre jucătorii de bază la Genoa în sezonul în care clubul a reușit promovarea din Serie B în Serie A după doar un an. A jucat 40 de meciuri (3.555 de minute) și a marcat patru goluri în tricoul echipei la care e coleg cu George Pușcaș.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!