FCSB ratează un transfer ca și făcut: "A picat"

FCSB ratează un transfer ca și făcut: "A picat"

FCSB ratează un transfer ca și făcut, în vederea noului sezon din Superliga României.

Prin vocea lui Mihai Stoica, FCSB a anunțat că, deși se înțelesese verbal cu un fundaș central, mutarea acestuia a picat în ultimele 24 de ore.

Fără să dea numele fundașului central cu care bătuse palma, FCSB a dezvăluit că negocierile erau finalizate cu succces duminică seara, însă luni a picat tot. Stoica a lăsat să se înțeleagă că totul s-a întâmplat din cauza jucătorului, care a dat semne că e nehotărât.

"Au fost nişte discuţii, dar când totul părea că se materializează nu s-a mai materializat. Din moment ce am bătut palma, aşa metaforic, prin viu grai, că ne-am văzut…

ADVERTISING

Un agent era la plajă în Portugalia, unul la plajă în România, jucătorul era la plajă în Croaţia, iar noi eram la ploaie. A picat, ieri era făcut, azi e nefăcut. Azi au întrebat ceva stabilit deja şi mi s-a părut că ne iau…. Când vezi că un jucător nu e decis, mai bine n-o faci. Era fundaş central, iar el era primul pe listă. Bine, ei zic că n-a căzut, dar eu zic că a căzut. A căzut.

Sunt mulţi fundaşi centrali, că putem să oferim şi noi condiţii bune şi nu trebuie să ne limităm. Când te duci pe booking, te întreabă dacă vrei hotel de patru, de cinci stele, iar când te duci de la trei în jos… Noi avem de unde alege", a declarat Mihai Stoica pentru Orange Sport.

ADVERTISING

În ceea ce privește transferul unui fundaș central, FCSB așteaptă în continuare răspuns de la Vlad Chiricheș, căruia i-a oferit un salariu de 500.000 de euro pe an pentru a accepta transferul la București.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!