FCSB râvnește să transfere 3 jucători de la rivala din Superligă: "Aș da 5 milioane de euro"

FCSB râvnește să transfere 3 jucători de la rivala din Superligă: "Aș da 5 milioane de euro"

FCSB a anunțat că ar fi dispusă să achite nu mai puțin de cinci milioane de euro pentru trei jucători de la o rivală din Superligă, Universitatea Craiova.

Prin vocea lui Gigi Becali, FCSB a dezvăluit că râvnește să transfere trei jucători de la Universitatea Craiova, echipă cu care – crede patronul „roș-albaștrilor” – FCSB se va bate la câștigarea campionatului în sezonul viitor.

Este vorba despre Andrei Ivan, Ștefan Baiaram și Jovan Markovic, jucători pentru care Becali ar fi gata să achite nu mai puțin de 5 milioane de euro: “De ce spun eu că mă bat cu Craiova? Pentru că la Craiova există un Ivan. Eu aş da două milioane pe el. Există un Baiaram, pe care aş da două milioane. Există un Markovic pe care aş da un milion. Are trei jucători de minimum şase-şapte milioane.

ADVERTISING

Nu îl bag pe Mitriţă, că nu l-am băgat în comparaţie nici pe Băluţă. Eu cred că ne batem doar cu Universitatea Craiova. Atât. Nu cred că Gică Hagi poate la infinit, în fiecare an să câştige titlul. Ar fi o minune”, a spus Gigi Becali, conform Fanatik.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇