Rangers începe negocierile pentru cedarea lui Ianis Hagi. Care sunt echipele care îl doresc

Rangers începe negocierile pentru cedarea lui Ianis Hagi. Care sunt echipele care îl doresc

Glasgow Rangers pare hotărâtă în acest mercato de vară să îl vândă pe mijlocașul român Ianis Hagi, 24 de ani.

Revenit în acest sezon după o lungă accidentare, la ligamentele încrucișate ale genunchiului, care l-a ținut departe de gazon peste un an, Hagi este tot mai aproape să plece de pe Ibrox Park, acolo unde a fost legitimat în ultimii trei ani.

Doar 11 partide a bifat Hagi sezonul trecut la Rangers, marcând un gol. Rangers a început recent să discute cu anumite cluburi din Italia pentru transferul lui Ianis Hagi: „Există informații noi din partea celor de la Rangers. Unele cluburi din Serie A îl urmăresc pe Ianis Hagi.

După experiența sa la Fiorentina, există o oportunitate de a reveni în Italia. Momentan, sunt doar contacte preliminare, dar să fim cu ochii pe ilustrul fiu care în următoarele zile ar putea să fie în centrul unor evenimente din piață”, a fost declarația făcută de jurnalistul Rudy Galetti conform portalului givemesport.com.

ADVERTISING

Tot recent, s-a discutat și de interesul unor formații ca Galatasaray sau Celta Vigo pentru băiatul legendarului Gică Hagi. Rangers se gândește să ceară în schimbul acestuia o sumă în valoare de circa 3,5 milioane de euro.

În locul lui Hagi, aceeași presă britanică a anunțat deja că Parfait Guiagon ar urma să îi ia locul la mijlocul terenului, acesta fiind un mijlocaș ivorian de la Maccabi Tel Aviv. Evaluat la 1,4 milioane de euro, Parfait Guiagon este prima opțiune pentru înlocuirea lui Ianis Hagi.

ADVERTISING

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!