A murit Modeste M’Bami, fostul fotbalist important al lui PSG, la doar 40 de ani

A murit Modeste M’Bami, fostul fotbalist important al lui PSG, la doar 40 de ani

O adevărată tragedie zguduie din nou fotbalul mondial, după disparițiile celebrilor Pele și Gianluca Vialli.

Camerunezul Modeste M’Bami a încetat din viață la doar 40 de ani, fostul jucător al lui PSG suferind un infarct sâmbătă. Clubul parizian a emis un comunicat în miez de noapte în care deplânge moartea fostului său important jucător.

„Paris Saint-Germain e în doliu. Modeste M’Bami tocmai ce ne-a părăsit, la vârsta de 40 de ani, după ce a suferit un infarct.

Mijlocașul camerunez s-a alăturat lui Paris Saint-Germain în 2003, după ce a îmbrăcat culorile lui Kadji Sport Academy, apoi Dynamo Douala în Camerun. M’Bami și-a făcut propriul nume la Jocurile Olimpice din 2000 din Sydney cu golul de aur din sferturile de finală împotriva marii favorite, Brazilia lui Ronaldinho.

ADVERTISING

În Paris, M’Bami a devenit un element de bază în primul 11 parizian, alături de care a câștigat două Cupe ale Franței (2004 și 2006). După o absență lungă în urma accidentării suferite împotriva lui ȚSKA Moscova, 7 decembrie 2004. Paris Saint-Germain transmite condoleanțe familiei sale și persoanelor apropiate”, se arată în comunicatul emis de PSG.

M’Bami a jucat la PSG în perioada 2003-2006, bifând și două trofee, două Cupe ale Franței, în 2004 și 2006. El a mai evoluat și pentru Olympique Marseille, Le Havre, Almeria sau Al-Ittihad.

ADVERTISING

Pentru naționala Camerunului se poate lăuda cu 38 de selecții, cu 3 goluri la activ. A bifat medalia de aur la JO 2000 de la Sydney, la doar 18 ani, când în sferturi de finală de exemplu chiar el marca golul de aur cu marea Brazilie condusă pe teren de Ronaldinho.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!