CFR Cluj bifează al doilea transfer al iernii - oficial

CFR Cluj bifează al doilea transfer al iernii - oficial

Campioana României aduce în Gruia un al doilea jucător, după ce în această iarnă l-a transferat și pe atacantul croat Anton Maglica.

E vorba de o revenire în Liga 1 a fostului internațional de tineret Andrei Peteleu. Iar clubul maghiar Kisvarda este cel care a făcut anunțul oficial, spunând că fundașul dreapta de 30 de ani va semna cu CFR Cluj:

„Ionuț-Andrei Peteleu a părăsit echipa noastră. Fundașul român în vârstă de 30 de ani a ajuns la Kisvarda în vara lui 2021. În anul și jumătate trecut de atunci a jucat 2048 de minute. A contribuit la locul secund istoric ocupat în campionat și a evoluat în primul meci internațional pentru Kisvarda, la Almaty, Kazahstan, într-o confruntare din Conference League.

ADVERTISING

Peteleu mai avea contract o jumătate de an. Jucătorul român revine la CFR Cluj, fostul său club, alături de care a căpătat experiență internațională și chiar a jucat și un meci amical împotriva celor de la Kisvarda. Îi mulțumim lui Ionuț-Andrei Peteleu pentru serviciile oferite clubului Kisvarda și îi dorim succes în continuare”, scria Kisvarda pe site-ul său oficial.

Peteleu a mai jucat la Cluj între 2016 și 2020, înainte de a se transfera la Sheriff Tiraspol. El este dublu campion cu formația din Gruia, pentru care a bifat 62 de apariții în România.

ADVERTISING

De-a lungul carierei a mai evoluat pentru Gloria Bistrița, Delta Tulcea, FCM Târgu Mureș, Săgeata Năvodari sau Petrolul.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!