22 de goluri marcate într-un meci de liga a patra din România

22 de goluri marcate într-un meci de liga a patra din România

Într-o partidă dintr-un eșalon inferior al României, mai exact Liga a IV-a, a avut loc un scor fluviu în etapa din acest week-end.

Vorbim de Liga 4 din județul Argeș, acolo unde ARO Câmpulung Muscel, fosta grupare de tradiție din Divizia B de pe timpuri, a dărâmat adversara cu un scor halucinant, 22-0 cu cei de la Juventus Bascov.

La pauză, gazdele de la ARO conduceau deja cu 18-0. La ARO a evoluat și fostul jucător al Stelei și al Universității Craiova, Florin Costea, care a marcat de 7 ori!

De asemenea, e cunoscut și numele lui Simon Măzărache (30 de ani), care a activat pe la Petrolul Ploiești, CS Universitatea Craiova, Juventus București sau Concordia Chiajna, el marcând de 4 ori. Un alt jucător care a mai activat și el în Liga 1 care a marcat (de 3 ori de data asta) este și Andrei Nilă (37 de ani), fost fotbalist la CS Mioveni.

ADVERTISING

ARO Muscelul e lidera Ligii 4, județul Argeș, cu 63 de puncte, trei peste Speed Academy. Echipa fostei uzini de mașini 4x4 are 21 de victorii din tot atâtea posibile, cu un golaveraj de răsunet, 127 la 10.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!