Vești bune: Roaba de Cultură aduce iar teatru în aer liber, Enescu este online și marile branduri continuă să doneze pentru linia întâi

Vești bune: Roaba de Cultură aduce iar teatru în aer liber, Enescu este online și marile branduri continuă să doneze pentru linia întâi

Vara nu e vară fără Roaba de Cultură, iar vestea bună pentru bucureșteni este că în curând vor putea vedea din nou piese de teatru pe faimoasa pajiște din Herăstrău.

Din domeniul culturii avem vești bune și pentru iubitorii de muzică: deja pot cumpăra bilete la concertele online ale Concursului Enescu 2020!

De departe cea mai bună veste a ultimelor ore o reprezintă, însă, o serie de investiții de aproximativ 120.000 de euro în lupta împotriva COVID-19, din partea Brico Dépôt România.

Brico Dépôt România dă ajutoare de aproximativ 120.000 de euro

Brico Dépôt România şi Fundaţia BricoDépôt s-au implicat şi continuă să se implice ȋn lupta ȋmpotriva pandemiei COVID-19 şi a răspândirii noului virus.

ADVERTISING

Pentru ȋnceput, Fundaţia BricoDépôt a ȋncheiat un parteneriat strategic naţional cu Asociaţia pentru Relaţii Comunitare, ȋn cadrul căruia a fost alocată o contribuţie de 50.000 de euro, la „Fondul de Urgenţă”.

Brico Dépôt România a continuat lista de proiecte menite să ȋmbunăţească siguranţa populaţiei, ȋn contextul pandemiei, și a donat în total peste 80.000 de măşti de protecţie, ȋn cadrul unor programe cu anvergură naţională, precum „Fondul de Urgenţă” (Asociaţia pentru Relaţii Comunitare), „România Salvează România” (Crucea Roşie România), „Scut pentru Spitale” (Asociaţia Zi de Bine) şi „Reuşim Împreună” (Asociaţia Dăruieşte Viaţă).

ADVERTISING

Cu ajutorul echipelor locale Brico Dépôt din ȋntreaga ţară, au fost ȋncheiate mai mult de 15 parteneriate locale, pentru donaţii ȋn produse din magazinele Brico Dépôt.

În plus, Brico Dépôt România a fost susţinător principal al festivalului online „Solidar Local”, organizat pentru sprijinul cadrelor medicale din prima linie, ȋn cadrul căruia biletul de acces a fost o donaţie către Asociaţia Dăruieşte Viaţă. Valoarea totală a acestor iniţiative este, până ȋn prezent, de aproape 120.000 de euro.

Bilete și abonamente la concertele online ale Concursului Enescu 2020, puse în vânzare de astăzi

Iubitorii muzicii pot cumpăra începând de astăzi bilete și abonamente la 28 de concerte și recitaluri transmise online în cadrul Concursului Internațional George Enescu, care se va desfășura între 29 august și 20 septembrie 2020. Este pentru prima oară în istoria Festivalului și a Concursului Internațional George Enescu când organizatorii pun în vânzare bilete și abonamente pentru accesul la concerte și recitaluri în varianta online.

ADVERTISING

Achiziția biletelor și a abonamentelor se va face de pe site-ul Festivalului Enescu, prin intermediul platformei Eventim, de la acest link: https://www.festivalenescu.ro/bilete/ , sau direct de pe site-ul Eventim, de la acest link.

10 zile de unteatru in Herăstrău

La împlinirea a zece ani de activitate, unteatru sărbătorește vreme de zece zile bucuria de a fi pe scenă, alături de întreaga sa comunitate, la Roaba de Cultură din Parcul Herăstrău.

Organizat pentru prima dată exclusiv în aer liber, festivalul Zilele unteatru va aduce în fața publicului, în perioada 17-26 iulie, o selecție a celor mai bune spectacole ale stagiunii curente, producții invitate din țară, evenimente pentru cei mici și povești puse pentru prima dată în scenă.

Accesul la toate evenimentele incluse în program va fi gratuit, în baza rezervărilor online, spectatorii având posibilitatea de a susține continuitatea proiectului independent prin intermediul donațiilor.

Citește și:

Vești bune: Donațiile revin, la fel și ideile inedite de petrecere a timpului liber

Vești bune: O vară de spectacole în aer liber și concerte online

Vești bune: Muzeul Luvru și piramidele din Egipt se redeschid pentru public


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇