Vești bune: O vară de spectacole în aer liber și concerte online

Vești bune: O vară de spectacole în aer liber și concerte online

Spectacolele în aer liber ne vor îndulci vara, dar nici cele online nu se vor lăsa mai prejos.

Constănțenii și turiștii se pot bucura de spectacole amuzante de improvizație în aer liber, iar în Delta Dunării se va da startul la proiecții de film gratuite, tot în aer liber.

Pentru iubitorii de muzică, vestea bună este că pot deja să cumpere bilete pentru a vedea online concursul internațional ”George Enescu”.

Constanţa: Teatrul de Stat prezintă o premieră în Parcul Arheologic

Teatrul de Stat Constanţa a anunţat că, la sfârşitul acestei săptămâni, va prezenta o premieră în Parcul Arheologic din municipiu - “Meciul de comedie. Spectacol interactiv de improvizaţie”, iar accesul publicului va fi gratuit, în limita locurilor disponibile, urmând ca spectatorii să poarte măşti pe toată durata evenimentului şi să păstreze distanţa de siguranţă.

ADVERTISING

Primele reprezentaţii cu publicul vor avea loc în Parcul Arheologic, în faţa Primăriei, vineri, de la ora 21:30, sâmbătă, de la ora 20:30, şi duminică, de la ora 20:30.

Biletele şi abonamentele la concertele online ale Concursului "Enescu" 2020, puse în vânzare

Biletele şi abonamentele pentru vizionarea online a concertelor şi recitalurilor care vor fi organizate în cadrul ediţiei din acest an a Concursului Internaţional "George Enescu" (29 august - 20 septembrie) vor fi puse în vânzare marţi, la ora 12.00.

ADVERTISING

Achiziţia biletelor şi a abonamentelor se va face de pe site-ul www.festivalenescu.ro, prin intermediul platformei Eventim sau direct de pe site-ul Eventim.

Mai departe, în luna august, organizatorii vor decide împreună cu autorităţile de resort dacă va fi permis şi accesul publicului în sala Ateneului Român.

Preţurile de vânzare 

Abonament integral, care acoperă 28 de evenimente de muzică clasică (gala de deschidere, concertele finale de la vioară, violoncel şi pian, cele şase recitaluri extraordinare ale artiştilor invitaţi, etapa a II-a şi semifinala fiecărei Secţiuni din cadrul Concursului) – 99 de lei, pentru trei IP-uri diferite.

ADVERTISING

Abonament parţial, care acoperă 10 evenimente de muzică clasică (gala de deschidere, concertele finale ale etapelor de vioară, violoncel, pian şi cele şase recitaluri extraordinare ale artiştilor invitaţi) – 89 de lei, pentru trei IP-uri diferite.

Bilet individual, pentru un singur concert (gală, una dintre finalele la vioară, violoncel, sau pian) sau un recital extraordinar – 29 de lei pentru trei IP-uri diferite.

Concertele vor fi vizionate pe platforma Concursului Enescu, accesibilă din momentul începerii evenimentului pe www.festivalenescu.ro.

Festivalul internaţional de film independent Anonimul, exclusiv în aer liber

Cea de-a 17-a ediţie a Festivalului internaţional de film independent Anonimul, la care publicul votează filmul câştigător, va avea loc în perioada 12 - 16 august, la Sfântu Gheorghe (Delta Dunării), iar proiecţiile vor avea loc exclusiv în aer liber.

Având în vedere măsurile de restricţie, siguranţă şi prevenţie adoptate de autorităţi în această primăvară, cea de-a 17-a ediţie a festivalului se va desfăşura în exclusivitate în aer liber, cu un număr maxim de 400 de participanţi la fiecare proiecţie.

Accesul la proiecţii este gratuit şi se va face doar în baza rezervărilor electronice (bilete cu valoare zero), disponibile pe eventbook.ro, începând cu 11 august.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇