Vești bune: Livrări la șezlong, tot mai mulți zimbri în România și val de rezervări de vacanțe

Vești bune: Livrări la șezlong, tot mai mulți zimbri în România și val de rezervări de vacanțe

Pentru cei care nu au plecat încă spre Grecia, avem o veste bună de pe litoralul românesc: tocmai s-a lansat un serviciu de livrare direct… la șezlong.

Iar pentru iubitorii de excursii în natură pe plaiurile mioritice, avem încă o veste bună: Încă șapte zimbri au sosit în Banat, într-o amplă mișcare de repopulare a Munților Țarcu.

Dar asta nu e tot.

foodpanda va livra rapid produse pe plajă

Platforma de comenzi și livrări rapide foodpanda anunță că începând de astăzi va livra produse pe plajele din Mamaia Nord și Năvodari, direct la șezlongul turiștilor.

ADVERTISING

Printre categoriile de produse cuprinse în oferta proprie foodpanda se numără: fructe, înghețată și deserturi congelate, dulciuri și gustări, apă și sucuri, băuturi alcoolice, dar și kit-uri de călătorie sau creme de protecție solară.

Clienții platformei pot face comenzi cu livrare pe plajă în intervalul orar cuprins între orele 08:00 – 19:00. Flota de livratori foodpanda va livra produsele solicitate în aprox. 15 minute de la momentul plasării comenzii în aplicație. Valoarea minimă a unei comenzi este de 30 de lei, iar taxa de livrare pentru fiecare comandă este de 5 lei. 

ADVERTISING

Premieră europeană: 7 masculi de zimbru au sosit în Banat

7 exemplare de zimbru au sosit din Germania prin proiectul LIFE RE-Bison și vor contribui la diversitatea genetică a populație de zimbri din libertate, anunță WWF România.

Zimbrii au petrecut împreună șase luni în rezervația Donaumoos pentru a se cunoaște și a facilita procesul de adaptare odată ajunși în mediul necunoscut al Munților Țarcu.

????`·.¸¸.·´DRUMUL CĂTRE LIBERTATE ¸¸.·`·`????????????Premieră Europeană, 7 masculi de zimbru au sosit în Banat!Prima relocare de...

Publicată de WWF-Romania pe Miercuri, 30 iunie 2021

După perioada de carantinare masculii nou-veniți vor păși în liberate unde, mulțumită ultimelor două transporturi din acest an, acum există o populație de 100 de zimbri, cea mai numeroasă din România. 

ADVERTISING

Acești masculi sunt încă tineri, dar la maturitate pot depăși 800 kg, în timp ce femela de zimbru poate atinge peste 600 kg.

Val de rezervări de vacanțe și bilete de avion

Fiecare pas făcut de autoritățile europene sau naționale în direcția organizării călătoriilor în contextul pandemic a însemnat o creștere a cererii de pachete turistice sau bilete de avion.

Astfel, introducerea Certificatului Verde European, care atestă imunitatea în fața COVID-19, va facilita călătoriile în perioada următoare și va contribui la eficientizarea întregului proces de verificare a documentelor necesare unei călătorii în perioada pandemică.

Tendința este confirmată de Vola.ro, cea mai mare platformă de rezervări de bilete de avion din Romania, care a înregistrat creșteri substanțiale față de vara anului trecut și un rulaj de aproximativ 90% comparativ cu vânzările de bilete de avion din vara anului 2019.

Citește și:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇