Vacanța vara aceasta e un joc de noroc: Româncă testată pozitiv la graniță în Grecia, negativ la întoarcerea acasă

Vacanța vara aceasta e un joc de noroc: Româncă testată pozitiv la graniță în Grecia, negativ la întoarcerea acasă

O româncă de 39 de ani care a mers în vacanță în Halkidiki spune că la 6 zile după ce a ajuns în Grecia a fost anunțată că testul pentru COVID făcut la graniță a fost pozitiv și i s-a recomandat să se întooarcă în țară. Ajunsă acasă, femeia a refăcut testul, care a ieșit negativ.

Românca a mers în Grecia cu soțul ei și după aproape o săptămână a fost anunțată, prin telefon, de o persoană de la Organizaţia de Sănătate din Grecia, că este infectată cu COVID-19 şi i s-a recomandat să se întoarcă în România.

ADVERTISING

La întoarcere, primul lucru pe care l-a făcut femeia a fost să se testeze. Atât ea, cât şi soţul ei au primit rezultate negativ.

„Eu, turist român aflat în Grecia, prima mea vacanţă aici, ruinată de un om, sau poate mai mulţi, incapabili de a-şi termina procedura, incapabili de a recunoaşte că au greşit...

Vreau să văd acel rezultat al testului făcut în vamă. Cer prea mult? Eu încă nu pot dormi liniştită. Aş vrea să îi privesc în ochi şi să îi întreb dacă ei dorm liniştiţi acum că m-am dovedit a fi negativă...”, a spus femeia.

ADVERTISING

Ministrul delegat pentru protecție civilă al Republicii Elene, Nikos Hardalias, a declarat, joi, că 61 de cetățeni români ar fi fost depistați pozitiv pentru infecția cu COVID-19 pe teritoriul Greciei.

Citește și:

ADVERTISING


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇